Saria/Esia villa / vanaf 270,000€

Prachtige villa's in moderne (Esia) en mediterrane (Saria) stijl. In de buurt van Algorfa, op 15 minuten van het strand van Guardamar. prijs vanaf 270,000 €

 

 

 

Villa Saria / Esia Algorfa

 

Aantal Huizen:
12 (4 beschikbaar)
Woonoppervlakte:
69 tot 93 m2
aantal kamers:
3 tot 5

 

 

Villa's Saria en Esia liggen in een prachtige omgeving nabij het beroemde zoutmeer Laguna de la Mata ten noorden van Torrevieja.
De villa's zijn exclusief ontworpen met gebruik van eerste klas materialen. Er is veel aandacht voor detail en de afwerking is bijzonder goed.

Het complex zelf is gelegen in een landelijke omgeving, omringd door de prachtige loop van La Finca Golf die wordt beschouwd als een van de beste golfbanen in de regio Valencia ... en op slechts 15 minuten afstand van de mooie stranden van Guardamar.

 

Als bewoner kunt u genieten van de faciliteiten van het nabije La Finca Golf&Spa resort, inclusief de Spa, fitnessruimte, relaxruimte, tennis en paddle banen.
Het villacomplex wordt gevormd door slechts 12 villa's en 2 gezamenlijke zwembaden, wat een intieme en exclusieve sfeer creëert.

Alle woningen liggen op het zuiden met een ruime tuin, pergola en een eigen parkeerplaats. Gezien de grote van de plot's is er een mogelijkheid een eigen zwembad (tegen meerprijs) te creëren in de tuin.

Villa Saria
3 slaapkamers

Vanaf 270,000 €

 

 

Villa Esia
3 slaapkamers

Vanaf 285K €