Natuurlijk helpt Droomcasas klanten hun droomwoning te vinden. Maar wij doen meer. 
Wij helpen je antwoorden te vinden op alle vragen rondom de aankoop van een woning. Wij begeleiden bij administratieve zaken, en zijn en blijven jullie Nederlandse contactpersoon richting de projectontwikkelaar, notaris, locale instanties, bank en de Spaanse fiscus.

Mocht jullie na aankoop behoefte hebben aan property services zoals schoonmaken, onderhoud, beveiliging en verhuuractiviteiten, Droomcasas heeft een netwerk van contacten op Mallorca en biedt deze services, onder eigen vlag, aan.

 

Klant ervaring van Ben en Marianka                                                                                                                zomer 2018

Deze zomer vonden Ben en Marianka het appartement van hun dromen op Mallorca. Lees hieronder hun verhaal:

Nadat we besloten hadden een appartement op Mallorca te kopen zochten wij hulp bij een bedrijf dat ‘van wanten weet’. Tijdens ons bezoek aan de Second Home beurs in Utrecht ontmoetten wij Erik en May van Droomcasas. Het voelde meteen goed en we besloten verder te gaan met Droomcasas. In het voorjaar brachten wij een bezoek aan Mallorca en had Droomcasas enkele bezichtigingen geregeld van bestaande huizen. Nadat Droomcasas tijdens deze bezichtigingen goed naar onze woonwensen had geluisterd, tipte zij ons om naar een nieuwbouwproject te gaan kijken waarvan de verkoop net was gestart. Het was precies wat wij zochten en wij namen een optie op een van de appartementen. Omdat wij daarna niet meer op Mallorca waren, heeft Droomcasas ons steeds op de hoogte gehouden. Dat was hartstikke fijn en dankzij Droomcasas konden er snel afspraken worden gemaakt om;

  • Ons Spaanse BSN ofwel NIE-nr. te verkrijgen
  • Een bankrekening te openen op Mallorca
  • een afspraak te maken met een notaris voor de overdracht.

Dat is veel werk vooral als je beseft dat onze koop in het hoogseizoen plaatsvond waardoor instanties vanwege de vakantie moeilijk te bereikbaar zijn.Het lukte Droomcasas om alles feilloos te regelen en naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Dit moest in 2 dagen gerealiseerd worden aangezien we, rond de datum van de overdracht bij de Notaris, maar een korte tijd op het eiland zouden verblijven.De koop van ons appartement in Mallorca is geen sinecure maar dankzij de ge-wel-di-ge hulp van Erik en May van Droomcasas viel het eigenlijk allemaal reuze mee! Van harte bevelen wij Droomcasas aan. Als je meer over onze ervaringen wilt weten, bel dan met Droomcasas om een bel-afspraak met ons te maken.

Met vriendelijke groeten,

Ben & Marianka