In het uitgebreide aanbod van Droomcasas, zeker op Mallorca en Ibiza, hebben al veel klanten hun Droomwoning weten te vinden. Het komt natuurlijk ook voor dat het type woning, design, locatie, prijs of ander zoekcriteria maakt dat ons getoonde aanbod geen aanleiding geeft tot nader contact.

Zeker voor mensen die al wat langer zoeken en (zeer) specifiek zijn in hun wensen komt dit voor.

Vanuit Nederland of België is het vaak lastig te beoordelen of een bepaalde woning of locatie inderdaad dusdanig interessant is om daarvoor zelf het vliegtuig te nemen om ter plekke, op Mallorca of Ibiza, te gaan kijken. Wij merken dat veel mensen de momenten van bezichtiging beperken tot de al geplande vakantie(s). Hoewel dat, op zich zelf, een logische keuze is, blijkt in de praktijk dat er dan tijd verloren kan gaan aan bezichtigingen die, bij een juiste voorselectie, niet zouden hebben plaatsgevonden.

Die voorselectie is wat Droomcasas voor u kan organiseren. Doordat wij ter plekke aanwezig zijn, kunnen wij, in overleg met u, een aantal woningen bezoeken, foto’s maken, detail informatie opvragen en die, in Nederland, aan u presenteren. Wij vertegenwoordigen u als potentieel koper en helpen u, ter plekke, in het aankoopproces.

Deze service bieden wij aan op Mallorca en Ibiza.

Bent u geinteresseerd in onze aankoopbemiddeling, neem dan contact op.

Erik.vandermade@droomcasas.nl