Droomcasas is een full service makelaarskantoor. Rondom en na de aanschaf van uw woning (op Mallorca) biedt Droomcasas hulp bij het organiseren en beheren van uw woning.

Het gaat om:

 • Onderhoud van de woning, tuin en zwembad.
 • Verhuur diensten
 • Renovatie / verbouwings diensten

Onderhoud van huis, tuin en zwembad, op Mallorca.

Ons onderhoudsteam biedt u één aanspreekpunt en een uitgebreide en op maat gemaakte service voor onderhoud van huis, tuin en zwembad.

Uw eigendom in goede handen achterlaten terwijl u weg bent betekent dat wanneer u terugkomt naar Mallorca, uw huis, tuin, zwembad, auto en boot in perfecte staat zijn, met een schoon huis en zwembad, fruit aan de bomen, gras op hetgazon, gas in de motor en wijn in de koelkast.

In afspraak met u zorgen wij voor regelmatige huisbezoeken zodat uw huis en tuin, zwembad, auto en boot goed worden onderhouden en in goede staat verkeren.

Ons team van professionele tuiniers kanu adviseren over de beste tijden om uw bomen te planten, te oogsten en in te korten, over de meest geschikte planten en bloemen voor het terrein en over hoe u optimaal van uw mediterrane tuin kunt genieten van buiten zijn in uw mooie huis.

Om uw zwembad schoon te houden, is regelmatig filteronderhoud nodig. Het zwembadwater moet idealiter 1 keer per week worden getest om de PH-niveaus in evenwicht te houden en de juiste poolchemie te behouden. Dit  kan de levensduur van uw zwembad verlengen en u tijd en geld besparen .

 

Woning Onderhoud

Wij bieden onderhoudsoplossingen voor uw gemoedsrust en comfort, zorgen voor uw huis terwijl u weg bent.

Wij kunnen voor uw gehele eigendom zorgen of omgaan met specifieke vereisten. Hier is een volledige lijst van al onze property management services:

 

 • Volledige schoonmaakdiensten
 • Onderhoud van het huis (overschilderen, onderhoud van het apparaat, onderhoud van hout, oliescharnieren, enz.)
 • Regelmatige algemene inspecties (controleren op lekken, schimmelvorming, enz.)
 • Regelmatige beveiligingsbezoeken
 • Regelmatige rapportagesaan eigenaren van onroerend goed
 • Volledige schoonmaakdiensten

Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunnen wij u ook helpen met andere zaken rondom uw eigendom zoals het aanstellen van een klusjesman, uw post verzamelen, bezorging van boodschappenen andere conciërgediensten.

 

Tuinonderhoud

Droomcasas coordineert het onderhoud van uw tuin zoals

 • Water geven, trimmen, wieden en bemesten.
 • Regelmatige inspecties en onderhoud van buitenapparaten en armaturen
 • Regelmatige rapportageaan eigenaren van onroerend goed

We kunnen ook adviseren hoe te planten volgens het seizoen, zodat we bloemen kiezen die bloeien tijdens de maanden dat uop Mallorca bent en groenten en fruit planten die ukunt eten terwijl uhier bent.

Al met al bieden we een lokaleservice voor tuinonderhoud om er absoluut zeker van te zijn dat alles perfect is wanneer u hier bent om ervan te genieten.

 

Zwembadonderhoud

Professionele zwembadreinigings- en onderhoudsdiensten:

 • Regelmatige inspecties en onderhoud van zwembadapparatuur en armaturen
 • Reiniging, chemisch evenwicht, onderhoud van apparatuur
 • Regelmatige rapportage aan eigenaren van onroerend goed
 • Volledig gepersonaliseerde zwembadserviceplannen om aan uw behoeften te voldoen

We weten dat het een grote klus is en waarschijnlijk een die je niet wilt doen. Het in goede staat houden van uw zwembad is hard werken en vereist regelmatig onderhoud. Toch kan het onderhoud van uw zwembad de levensduur van uw zwembad verlengen en u tijd en geld besparen.

Het inhuren van de diensten van een zwembad pro zorgt ervoor dat u altijd een zwembad in perfecte staat heeft en een woning in Mallorca die klaar is voor uw vakantie. Dit is wat we voor u kunnen doen:

Om te beginnen moet zwembadwater idealiter 1 keer per week (liefst 2x) worden getest om de pH-niveaus in evenwicht te houden en het water helder te houden. Hierdoor is uw zwembad niet alleen schoon en fris, maar kunt u ook de levensduur van al uw zwembaduitrusting verlengen.

Zwembadwaterstanden worden ook op een optimaal niveau gehouden. Niemand vindt het leuk om te zwemmen in een zwembad dat te laag is of dat overloopt. Het kan ook gevaarlijk zijn en tot ongelukken leiden. We houden het zwembadniveau in stand en zorgen ervoor dat er geen lekken zijn.

Filteronderhoud is een andere belangrijke factor om uw zwembad in goede staat te houden. Uw zwembadfilter is een waardevol apparaat, van vitaal belang om de helderheid van het water te behouden.

Reparaties. We zullen niet alleen uw zwembad in goede zwemconditie houden en houden, maar ook eventuele reparaties aan apparatuur uitvoeren.

Veiligheid. We kunnen veiligheidsvoorzieningen rond het zwembad installeren.

 

Verhuur diensten

Droomcasas helpt je om je huis klaar te maken voor lange termijn of vakantieverhuur. Deze diensten omvatten de coördinatie van de promotie, schoonmaak en sleuteloverdracht en inspectie op de dag van aankomst en vertrek van de gasten.

Uiteraard zullen wij het beschikbaarheidsschema in nauw contact met u coördineren.

Wij adviseren over de prijsstelling en rapporteren over de voortgang van de boekingen tijdens het seizoen.

 

Renovatie / verbouwings diensten

Droomcasas heeft contact met locale, gespecialiseerde aannemers op het gebied van verbouwing en/of renovatie van uw huis of villa in Mallorca. Ontwerp, de bouw en het herstel van onroerend goedin voortdurend overleg en advies van de beste professionals op elk gebied.

Droomcasas heeft een vertrouwensrelatie opgebouwd met de meest betrouwbare bouwers, loodgieters, elektriciens en installatiedeskundigen opMallorca.

Van kleine aanpassingen en verbeteringen tot huishervormingen en verbouwingen, onze aannemers bieden volledig op maat gemaakte projectbeheerdiensten, dievoldoenaan alle wettelijke voorschriften en voldoet aan de normen, behoeften en verwachtingen van de huiseigenaar.