Nieuw: Mar de Pulpi fase 6 / vanaf 145,000€

Appartementen direct eerste lijn aan het strand. Nieuwbouwproject Mar de Pulpi tussen Murcia en Almería. Vanaf prijzen 145,000 € (2 slaapkamer, 2 badkamer) en 236,000 € (3 slaapkamer met dakterras). Oplevering sep 2019.

 

Mar de Pulpi F

 

Aantal Huizen:
80 (45 beschikbaar)

woonoppervlakte:
83-97 m2

aantal slaapkamers:
2-3

Mar de Pulpí Jarilla is een wooncomplex op slechts een steenworp afstand van het strand van Los Nardos. Geniet van de warme Andalusische zon op de grasvelden bij het zwembad, omringd door kleurrijke tuinen. Als u zin heeft in afkoeling of baantjes trekken om in vorm te blijven, bieden de twee volwassen zwembaden (waarvan 1 verwarmd) veel ruimte. Er is een ondergrondse parkeergelegenheid met garagebox. Kinderen zullen opgaan in hun eigen plezier en spelletjes in de speeltuin, afgeschermd met een kleine omheining. Ondertussen kunt u ontspannen in een van de twee verwarmde jacuzzi's.

Het commerciële centrum van Mar de Pulpi omvat verschillende restaurants, een supermarkt, een sportcenter, … Tevens biedt het project een prachtig aangelegd park met wandelpaden en uiteraard de zee.

De stranden

Op loopafstand van het complex vind u de stranden van ‘La Entrevista’ en ‘Los Nardos’. De stranden van San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, en La Carolina, alsmede die van Tía Antonia, Cala Cuartel en Cala Cerrada zijn dichtbij.

Golf terreinen
Aguilón Golf is slechts 3km van het complex, terwijl Desert Spring Golf vlakbij gelegen is, gesitueerd in een woestijnachtig gebied, typisch voor het Almeriaanse landschap.

Het design van de Appartementen op Mar de Pulpi is een combinatie van moderne eigentijdse functionaliteit en elementen van de typische Spaanse bouwstijl.

De Appartementen hebben 2 tot 3 slaapkamers, een ruim woonoppervlak tussen 83-97 m2. Daarbij komt nog een (dak)terras (tot 73 m2!) en/of tuin (tot zo'n 96 M2). De Appartementen zijn aan te passen naar eigen smaak. Afhankelijk van de fase van de bouw heeft u keuze tussen diverse typen vloertegel of laminaat, keukenwand tegels, type keukenapparatuur,  stijlen badkamer,  types deuren en kleurtypen voor op de wanden. Voor meer informatie neem contact op.

Bij Droomcasas willen we dat u zich prettig voelt in uw nieuwe huis en vanaf dag 1 kunt genieten op uw nieuwe droomlocatie. Om deze reden bieden wij u de optie om hun woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd te betrekken. Het betreft dan zaken zoals de keukenapparatuur, inrichting slaapkamer, handdoeken in de badkamer en de TV, aangesloten en klaar voor gebruik.
In samenwerking met  intereur ontwikkelaars is er een keuze uit een 2 tal design pakketten.
Voor meer informatie, neem contact op.  

Lokatie op Google Maps

 

 

Stuur mij meer informatie   Neem Direct contact op

 

 

 

Plattegrond A0
2 slaapkamer, 2 badkamer
145,000€

 

 

Plattegrond B1
2 slaap, 2 badkamer 
met dakterras
vanaf 179,000€

Perceelinformatie Klik hier