Los Altos de Alicante / vanaf 117,000 €

Appartementen nabij Busot, op 10 minuten van de kust, tussen Alicante en Benidorm. Prijzen van 115,000 € - 184,000 €. Oplevering juni 2017

 

Los Altos de Alicante B  

 

Aantal Huizen:
14 (11 beschikbaar)

woonoppervlakte:
69-101 m2

aantal kamers:
4-5

 De Appartementen hebben 2 tot 3 slaapkamers en een woonoppervlak tussen 69-101 m2. Daarbij komt nog een (dak)terras (tot 28 m2) en/of tuin (tot zo'n 158 M2). De Appartementen zijn aan te passen naar eigen smaak.

 Bij Droomcasas willen we dat u zich prettig voelt in uw nieuwe huis en vanaf dag 1 kunt genieten op uw nieuwe droomlocatie. Om deze reden bieden wij u de optie om uw woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd te betrekken. Het betreft dan zaken zoals de keukenapparatuur, inrichting slaapkamer, handdoeken in de badkamer en de TV, aangesloten en klaar voor gebruik.
In samenwerking met  intereur ontwikkelaars is er een keuze uit een 2 tal design pakketten.
Voor meer informatie, neem contact op.

 De locatie

Tussen Alicante en Benidorm, op 10 minuten van de kust ligt het nieuwbouwproject Los Altos de Alicante. Het project ligt in een rustige woonwijk in de heuvels van Alicante. Het vliegveld van Alicante ligt op nog geen 35km rijden.

 De charme van dit nieuwe mediteraans dorpje laat u genieten van de rust en zon van deze prachtige kuststreek. Hier vindt U droomhuizen met veel open ruimtes en groen in een rustige spaanse woonwijk met permanente bewoning. Alle villa's hebben een prive tuin en parkeerplek aan huis. Er is een gezamelijk zwembad, jacuzzi en tuincomplex waar het heerlijk genieten en relaxen is.

 

DE STRANDEN

De stranden van El Campello en San Juan bereikt u binnen 10 minuten en die van Benidorm in slechts 25 minuten.

 

GOLF COURSES
Dichtbij gelegen zijn 2 prachtige golfbanen: Golf Bonalba en Alicante Golf.

VOORZIENINGEN

Busot is een rustige stad van 2.400 inwoners gelegen in de uitlopers van de Sierra del Cabeco d'Or bergen, de thuisbasis van de beroemde Canalobre grotten. De stad heeft alle diensten die u nodig heeft voor het dagelijks leven, zoals supermarkten, restaurants, banken, scholen, enz. De steden van Mutxamel, Campello en San Juan zijn op slechts 10 minuten afstand. Het stedelijk sportcentrum, een supermarkt en een aantal cafés zijn te vinden in de buurt van dit project alle andere diensten zijn in slechts 5 minuten te bereiken. De stad Alicante ligt op zo'n 20 kilometer.

Uitzicht vanaf uw droomcasa
Afhankelijk van de precieze locatie van het pand, kunt u genieten  van een adembenemend uitzicht op de Cabeco d'Or Valley, het dorp Busot of de bergen van Alicante.

Stuur mij meer informatie 

Appartement Type G1
vanaf € 117,000
68 M2 woonoppervlak
88 M2 inclusief tuin/terras
2 slaapkamers
1 badkamer

 

 

Plattegrond type C1.1
Vanaf 160,000 €

 

Plattegrond type G1
Vanaf 117,000 €

Perceelinformatie Klik hier