Buganvilla Paraiso Es Trenc area vanaf 229,000€

Appartementen in Mediterane stijl, nabij het strand van Es Trenc. 2 slaapkamers, 2 badkamers, oppervlak 75-83m2, met eigen tuin en gezamelijk zwembad. Prijzen van 219K-349K €. Direct beschikbaar.

 

 

Buganvilla Paraiso  

 

Aantal Huizen:
50 (nog 10 beschikbaar)

woonoppervlakte:
75-83 m2

aantal slaapkamers:
2


Verkoop van luxe appartementen in Mediterane stijl. Nieuwbouw, afgewerkt, vlakbij het strand van Es Trenc, op 20 minuten van de luchthaven van Mallorca. Oplevering per direct.

Een unieke urbanisatie, omgeven door natuur in een exclusieve omgeving. Profiteer van deze uitstekende mogelijkheid om een ​​huis te bezitten naast de beschermde natuurlijke omgeving Es Trenc - Salobrar de Campos.
De appartementen liggen midden in de beschermde natuur. Het gebied leent zich uitstekend voor fietstochten naar gezellige vissersdorpjes in de buurt. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te genieten van watersporten, golfen en prachtige witte zandstranden.

Buganvilla Paraiso Es Trenc heeft een elegante architectuur met een licht interieur, modern design en goede smaak. Geniet met uw gezin van de uitgebreide mediterrane tuinen met aromatische planten en fantastische zwembaden.
De appartementen liggen naast een beschermd gebied van 1500 hectare met duinen en zoutvlakten waar veel trekvogels en inheemse planten leven.

Profiteer van deze mogelijkheid om een prachtig nieuwbouwappartement te kopen en.. direct te kunnen betrekken. De woningen worden aangeboden inclusief aanwezig meubelpakket. Neem contact op voor meer details.

Stuur mij meer informatie

Plattegrond Buganvilla complex

Plattegrond Paraiso complex

 


type F beneden
75m2 oppervlak
vanaf 219€
2 slaapkamers


type G
83m2 oppervlak
249K €
2 slaapkamers

 


Benedenverdieping
3 types
285-300K€
2 slaapkamers

 


Bovenverdieping
3 types
323-341K€
2 slaapkamers