Santa Eulalia Tanqueta / vanaf 520,000€

Prachtige nieuwbouwappartementen in Santa Eulalia. 2 slaapkamers vanaf 520,000€, 3 slaapkamers 810,000€. Veel ruimte en gebruik van natuurlijke materialen. Oplevering najaar 2020.

 

 

 

Santa Eulalia Tanqueta

 

Nieuwbouwappartementen in Santa Eulalia ontworpen met de natuur in gedachte. 
Sa Tanqueta is een innovatief en eigentijds project dat bestaat uit 24 appartementen. 3 daarvan zijn 3 slaapkamer duplexwoningen, de andere 21 appartementen hebben 2 slaapkamers. De topografie beschrijft een hellend vlak met zeven meter verticale val. Rekening houdend met dit feit, wordt besloten om het voorgestelde volume op te delen in zeven kubussen, zodanig dat elk van hen de absorptie van één meter oneffenheid toelaat, waardoor het gebouw perfect is aangepast aan het terrein.
Twee soorten woningen zijn ontworpen, een van 120 vierkante meter met twee slaapkamers en de andere, ontwikkeld als een duplex, van 180 vierkante meter en drie slaapkamers. 

De toegangen bevinden zich in het interieur van het blok, een gebied waarin veel natuurlijke elementen en groen zal terugkomen. 
Er is gekozen voor een droog en geprefabriceerd bouwsysteem, volledig gemaakt van hout, De woningen zijn volledig samengesteld uit duurzame materialen.

 

Stuur mij meer informatie