Son Parc

  • 02
  • 01
  • m2
  • 06
  • 05
  • 03
  • 04
Son Parc
07740 Son Parc, Illes Balears, Spain
€480.000 (vanaf) - Villa
RH-2289-property 160 m2 3 Slaapkamers 4 Badkamers 1 Garages 400 m2

Prachtige villa’s in Son Parc, Noordkust van Menorca. 4 en 5 slaapkamers, 3 badkamers en gezamenlijk zwembad en jacuzzi, Prijs vanaf 480,000€. Oplevering eind 2020

Welkom bij “Son Parc villa’s”, het nieuwste project op Menorca, klaar voor gebruik tegen het einde van 2020. Het exclusieve privécomplex ligt in Son Parc, aan de noordkust van Menorca, met een spectaculair strand en een competitieve en pittoreske golfbaan. De eerste fase van 50 individuele villa’s biedt de keuze uit 3, 4 en 5 slaapkamers met 3 badkamers,  volledig uitgeruste keukens en een garage of een eigen parkeerplaats. Ze worden volgens de beste standaard gebouwd met de beste materialen, met het Porcelanosa-assortiment voor keukens, badkamers en vloeren. Dit project is een uniek concept op het eiland, met een ongeëvenaarde gemeenschappelijke ruimte, waarbij kwaliteit wordt gecombineerd met rust en welzijn.
Ontworpen voor comfort, een gated community met een bezoekersparkeerplaats voor auto’s en fietsers, domotica en oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Geniet van de voordelen van de 40-4 club, een nieuwe manier om te socialiseren en te ontspannen. Exclusief voor de bewoners van Son Parc villa’s, een fantastische gemeenschappelijke ruimte met unieke kenmerken: een spectaculair zout zwembad en jacuzzi, chill-out zone met ligbedden en een lounge om met vrienden te kletsen, naar muziek te luisteren of te ontspannen met een drankje. Voor degenen die graag fit blijven is er ook een volledig uitgeruste fitnessruimte van topklasse, met uitzicht op de aangelegde tuinen van “Green Hill”, beplant met aromatische kruiden.

Plattegronden

Plattegrond project

Begane grond villa D 480k€

1e verdieping villa D 480k€

Video
Bekijk video
Google maps