Sa Rápita villa’s

  • 1.1
  • 2
  • 1
  • 5
  • 4
  • 3
  • 10
  • MAZMEN FOTOGRAFIA C.B.C/ EDUARDO DATO Nº 307.010 - PALMA DE MALLORCA
Sa Rápita villa’s
Sa Ràpita, Illes Balears, Spain
€485.000 vanaf - Villa
RH-1752-property 139 m2 3 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Garages 500 m2

Villa’s in D’Alt Sa Rápita. 1e bouwfase uitverkocht. Laatste bouwfase nu beschikbaar. 3 slaapkamers. 140m2 woonoppervlak, grote tuin met optie zwembad. Loopafstand vanaf het strand. Prijzen vanaf 450,000 €. Oplevering begin 2020. Modelwoning te bezichtigen.

De villa’s van Dalt de Sa Rapita, in een eigentijdse, minimalistische stijl, zijn zorgvuldig ontworpen om ruime, lichte kamers te creëren, die ruimte en comfort maximaliseren.

De woningen hebben 3 tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers, een ingerichte keuken en wasruimte, woon- en eetkamer met pre-installatie van een open haard, grote terrassen en tuin. Het perceel bevat ook een eigen parkeerplaats en een berging.

PERSONALISEER UW NIEUWE HUIS

Afhankelijk van de fase van de bouw kunt u uw huis naar eigen inzicht samenstellen. U kunt kiezen voor zwembad, verwarmde vloeren, airconditioning, garage, open haard, etc.

De bouwonderneming heeft een nieuw woonconcept gecreëerd, gebaseerd op het maximaliseren van de ruimte door het creëren van een ruime woonkamer die uitkomt op het terras. De keuken is geintegreert in de woonkamer, waardoor maximale helderheid en het gevoel van ruimtelijkheid wordt bereikt.

De villa’s worden gebouwd volgens de laatste Europese normen die zorgen voor maximale geluidsisolatie en isolatie.

DALT DE SA RAPITA, op zo’n 38km van Palma en minder dan 30 minuten van het vliegveld, ligt aan de zuidkust van Mallorca met de lange witte zandstranden van Es Trenc, Ses Covetes en Sa Rapita nabij. Dit kustgebied is vanwege zijn natuurlijke schoonheid tot natuurgebied verklaard en beslaat een gebied van 1500 hectare, waaronder de stranden van Es Trenc, Es Morters of Ses Covetes, stranden met uitzonderlijk mooie kristalheldere wateren vanwaar u het eiland Cabrera kunt zien.
Cabrera is uitgeroepen tot Nationaal Park Land en Zee in 1991, en is een van de meest spectaculaire en verrassende enclaves van de Middellandse Zee.

 

Plattegronden

Begane grond

1e verdieping

Google maps

Vergelijkbare woningen