Cala Murada – Mallorca – Appartement

  • tm-pdm-r6-infografik-eg-apartment-von-garten
  • tm pdm r6 apartmentblock teil
  • tm pdm r6 apartmentblock seite 2
  • tm-pdm-r6-apartmentblock-seite_1
Cala Murada – Mallorca – Appartement
Spanje Mallorca Cala Murada
€240.000 vanaf - Appartement
RH-1122-property 80 m2 2 Slaapkamers 2 Badkamers

Gelegen aan de zuid-oost kust van Mallorca ligt het nieuwbouw project Pinar de Murada. Op loopafstand van het strand, dichtbij Manacor en nog geen 50 minuten van het vliegveld vandaan vindt U hier prachtige droomhuizen in moderne stijl. In het complex bevindt zich een zwembad, kinder speelplaats en een ‘residents club’ met bar, restaurant, terras, sauna en jacuzzi. De Appartementen zijn gebouwd in een kwadrant formaat met 4 beneden en 4 bovenwoningen. De vele groen stroken zorgen voor een gevoel van ruimte. Het gebied kenmerkt zich door de vele pijnbomen.

Prachtige stranden liggen in de directe omgeving. Naast Cala Murada en Cala Domingo op loopafstand zijn ook de prachtige stranden van Cala Antena, Cala Mendia en Cala Romántica dichtbij. Mooie plaatsjes zoals Porto Colom en Porto Christo zijn in een kleine 20 minuten te bereiken. Het design van de Appartementen op Pinars de Murada is een combinatie van moderne eigentijdse functionaliteit en elementen van de typische Mallorquina bouwstijl. In het ontwerp speelt lichtinval en het gebruik van speciale bouwmaterialen een grote rol. 

De Appartementen hebben 2 slaapkamers, een woonoppervlak van 80 m². Daarbij komt nog het terras (21m²) en een grote tuin (tot zo’n 269 M²). De Appartementen zijn aan te passen naar eigen smaak. Zo heeft U de keuze tussen diverse typen vloertegel of laminaat, keukenwand tegels, type keukenapparatuur, 4 stijlen badkamer, 3 type deuren en kleurtypen voor op de wanden. Voor meer informatie neem contact op.

Eventueel kan het Appartement volledig gemeubiliseerd worden opgeleverd. Er is een keuze uit diverse intereurpakketten. Een zwembad, volledig volgens uw wensen, kan tegen meerprijs worden gerealiseerd.

Google maps

Vergelijkbare woningen