Blue infinity cumbre del Sol – Costa Blanca – Appartement
15421 Southwest 39th Terrace, Miami, FL 33185, USA
€513.000 vanaf - Appartement
RH-2662-property 125 m2 3 Slaapkamers 2 Badkamers 1 Garages

Luxe appartementen in nieuwbouwproject Cumbre del Sol. Prijzen van 513,000-620,000 Euro. Oplevering najaar 2019.

Een project in Cumbre del Sol, noord Costa Blanca. Vanwege de ligging van dit complex geniet je volop van het spectaculaire uitzicht op zee. Echt een perfecte plek om te genieten voor diegenen die het mediterrane klimaat en de prachtige zonsopgangen, in hun hart gesloten hebben.

The Blue Infinity appartementen onderscheiden zich door hun modern en elegant design en hun grote oppervlakte: de kleinste heeft een bewoonbare oppervlakte van meer dan 100m² en 47m² terras, met uitzondering van gemeenschappelijke ruimtes. Met twee types van 3 slaapkamers en 2 badkamers en een model met 2 slaapkamers en 2 badkamers, kunt u een overwogen keuze maken. Dit droomhuis is perfect voor het hele jaar door wonen of om te genieten tijdens de vakantie, dankzij een zorgvuldige lay-out en luxueuze inrichting, met vloerverwarming, airconditioning, domotica, gevelbekleding met houten panelen of porselein, houten vloeren op terrassen en op maat gemaakte badkamermeubels.

Dit nieuwbouwproject zou niet compleet zijn zonder de grote gemeenschappelijke ruimtes, die het mogelijk maken om te genieten van de outdoor infinity pool met een groot terras. De overdekte wellness-ruimte, die is uitgerust met een verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna en Turks stoombad, is ideaal in de minder warme maanden van het jaar.

Vlakbij in Cumbre del Sol zijn vele faciliteiten  te vinden zoals: een winkelcentrum, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis en paddle-tennisbanen, wandelpaden, een internationale school  (Lady Elizabeth Junior School), manege, het strand en baaien met strandbars. Daarnaast zijn er vele recreatieve mogelijkheden in Benitachell, Javea (slechts 7 km afstand) en Teulada-Moraira (slechts 4 km).

Google maps

Vergelijkbare woningen