Sa Rápita Porrassa vanaf 580,000€

Nieuwbouw in Dal't Sa Rapita, 2 types in prijs variërend tussen 580-590K, Ruime 3 en 4 slaapkamer villa's met perceelgroottes rond 500m2 en meer dan 200m2 binnenoppervlak. Loopafstand van strand van Es Trenc.

 

Sa Rápita Porrassa

 

Aantal Huizen:
9 (5 beschikbaar)

woonoppervlakte:
114-205 m2

aantal slaapkamers:
3-4

 

New Sa Ràpita is gelegen in new Sa Rápita, gemeente Campos. De woningen hebben een moderne afwerking en liggen in een woonwijk vlakbij de prachtige natuur maar ook met alle diensten binnen handbereik. Het project biedt de mogelijkheid van gunstige (extra) hypothecaire financiering vanuit een spaanse bank. 
New Sa Ràpita is gelegen in een rijk landschap met buitengewone stranden met kristalhelder water 2km van het prachtig duingebied en strand van Es Trenc.  

In de omgeving vindt u rust en stilte, weg van het massatoerisme, maar ook met ideale mogelijkheden voor sportieve en recreatieve activiteiten in contact met de natuur, tennis, paardrijden, wandelen, Sa Rápita heeft 2 jachthavens die ideaal zijn voor sporten zoals zeilen of duiken. In de omgeving is ook de Marriott's Club Golf Son Antem, algemeen beschouwd als de beste golfbaan op het eiland, en allemaal op slechts 30 minuten van de luchthaven en 35 minuten van de prachtige stad Palma de Mallorca
New Sa Ràpita combineert het uitstekende klimaat van het eiland, het natuurlijke landschap en de beste stranden van Europa, met modern design en lifestyle.

Stuur mij meer informatie

 

Villa type 1
114m2 woonoppervlak
420K€
3 slaapkamers

 

Villa type 2
565K€
beneden woonoppervlak
4 slaapkamers

 

Villa type 2
565K€
boven woonoppervlak
4 slaapkamers

Neem contact op voor plattegrond villa 3

Villa type 3
555K€
3 slaapkamers