Paguera / 110275 / 495,000€

Dorpsvilla Slaapkamers 2, Badkamers 2, Woonoppervlak : 150m2, Loopafstand van boulevard en strand inclusief parkeerplaats

Objektbeschrijving:
Dit mooie rijtjeshuis op het zuiden in Paguera ligt op een rustige locatie en biedt veel mogelijkheden voor creatieve mensen.

Vanwege de ligging op een heuvel heeft het prachtige vergezichten, een vredige sfeer en een prachtige omgeving, en binnen een paar minuten zijn het strand en de boulevard van Paguera te bereiken.

Het huis heeft een woonoppervlak van ca. 150 m² verdeeld over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woon / eetkamer, een keuken en terrassen. Er is ook parkeergelegenheid en opslagruimte.

Voor actieve mensen is Paguera ideaal om te fietsen, tennissen, wandelen en nog veel meer.

Maak een afspraak om deze interessante woning te bekijken.

Locatie & Omgeving:
Paguera ligt aan de kust van Calvià, tussen Costa de la Calma en Camp de Mar, met drie stranden: La Romana, Torà en Palmira. Het kan worden beschouwd als een gemengde enclave, tussen residentieel en toeristisch. Met de recente renovatie van de oude Paguera-weg heeft het nu een aangename boulevard die de zeewandelpaden van Palmira en Torà met de binnenstraten verbindt. Aan de rand is Cala Fornells, een mooie en rustige schans in mediterrane dorpsstijl.