Mallorca: Es Moli de Es Trenc vanaf 820K €

Nieuwbouw direct naast haven van Sa Rapita, zeer riante villa's. Keuze uit 2, 3 of 4 slaapkamers. Binnenruimte >200M2. Riant dakterras, terras en tuin (>300m2) 2 minuten lopen van het strand van Es Trenc. Gereed jun19

Es Moli de Es Trenc

Aantal Huizen:
7 (5 beschikbaar)

woonoppervlakte:
187-244 m2

aantal slaapkamers:
2-4

 

Vrijstaande luxe villa's in Sa Ràpita, dicht bij het strand
Huizen in Mallorcaanse stijl in een natuurlijke omgeving, naast Playa d'es Trenc

Es Molí d'es Trenc is een residentieel complex met 8 vrijstaande villa's met 2, 3 of 4 slaapkamers gelegen in de stad Sa Rápita op Mallorca. Alle huizen hebben onafhankelijke toegangen, met een eigen tuin en een privézwembad, evenals een afgesloten parkeerplaats en terrassen om te genieten van het prachtige Mallorcaanse weer en de zon het hele jaar door. Als een speciaal kenmerk van het project, bevindt zich in het landgoed een traditionele waterwinningsmolen (Molí) voor restauratie en geeft deze naam aan het project.


Sa Ràpita is gelegen in een rijk landschap met buitengewone stranden met kristalhelder water 2km van het prachtig duingebied en strand van Es Trenc. 

In de omgeving vindt u rust en stilte, weg van het massatoerisme, maar ook met ideale mogelijkheden voor sportieve en recreatieve activiteiten in contact met de natuur, tennis, paardrijden, wandelen, Sa Rápita heeft 2 jachthavens die ideaal zijn voor sporten zoals zeilen of duiken. In de omgeving is ook de Marriott's Club Golf Son Antem, algemeen beschouwd als de beste golfbaan op het eiland, en allemaal op slechts 30 minuten van de luchthaven en 35 minuten van de prachtige stad Palma de Mallorca
Sa Ràpita combineert het uitstekende klimaat van het eiland, het natuurlijke landschap en de beste stranden van Europa, met modern design en lifestyle.

 

Stuur mij meer informatie

 

Villa type C 
187m2 woonoppervlak
318m2 tuin
2 slaapkamers
675K €

 

 

 

Villa type C
bovenverdieping

 

 

 

Villa type E
244M2 woonoppervlak
345M2 tuin
4 slaapkamers
975K €

 

 

 

 

Villa type C
Bovenverdieping