Porto Colom / 110465 / 325,000€

Gezinswoning Slaapkamers 3, Badkamers 2, Woonoppervlak: 136m2, Zeezicht 10 minuten lopen van strand

Objektbeschrijving:

Dit goed onderhouden vrijstaande huis, gebouwd in 1986, is gelegen in Porto Colom in een zeer rustige omgeving op minder dan 10 minuten van de prachtige baai en de natuurlijke haven.
Op de begane grond bevinden zich een comfortabele woonkamer met een aparte zithoek, een grote keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met douche.
De 1e verdieping bestaat uit 2 tweepersoonsslaapkamers waarvan er een een eigen badkamer heeft.

Een royaal balkon biedt uitzicht op Porto Colom tot aan de zee en een kleine trap leidt naar het dakterras vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee en de bergen.

Het ruime terras aan de achterzijde van het huis zorgt voor voldoende buitenzonlicht.
Achter de elektrische toegangspoort zijn een garage en een parkeerplaats, en hier is ook de wasruimte.

Verdere functies zijn onder meer moderne ramen met isolatieglas, aluminium jaloezieën en Duits gemaakte vuurhaard verwarming met een afstandsbediening, thermostaat.

Locatie & Omgeving:

Porto Colom, in het zuidoosten van het eiland, trekt veel vaarliefhebbers van heinde en ver vanwege de grootste natuurlijke haven van Mallorca. Vissersboten, motorboten, jachten en Mallorcaanse traditionele "llauts" zijn zij aan zij verankerd. Mooie restaurants waar u verse vis kunt eten, grenst aan de promenade aan de haven. De sfeer van dit kleine oude centrum straalt rust en mediterrane flair uit. Een charmant dorp voor een heerlijke vakantie aan zee.