Mallorca Cala Murada | vanaf 240,000 €

Mooie appartementen in nieuwbouwproject Cala Murada. Prijzen van 240,000-310,000 Euro. Oplevering dec 2019.

 

Cala Murada Appartement

 

Aantal Huizen:
16 (5 beschikbaar)

woonoppervlakte:
80 m2

aantal slaapkamers:
2

 

Gelegen aan de zuid-oost kust van Mallorca ligt het nieuwbouwproject Pinars de Murada. Op loopafstand van het strand, dichtbij Manacor en nog geen 50 minuten van het vliegveld vandaan vindt U hier prachtige droomhuizen in moderne stijl. In het complex bevindt zich een zwembad, kinder speelplaats en een 'residents club' met bar, restaurant, terras, sauna en jacuzzi. De Appartementen zijn gebouwd in een kwadrant formaat met 4 beneden en 4 bovenwoningen. De vele groen stroken zorgen voor een gevoel van ruimte. Het gebied kenmerkt zich door de vele pijnbomen.

Prachtige stranden liggen in de directe omgeving. Naast Cala Murada en Cala Domingo op loopafstand zijn ook de prachtige stranden van Cala Antena, Cala Mendia en Cala Romántica dichtbij. Mooie plaatsjes zoals Porto Colom en Porto Christo zijn in een kleine 20 minuten te bereiken. (zie kaart)Het design van de Appartementen op Pinars de Murada is een combinatie van moderne eigentijdse functionaliteit en elementen van de typische Mallorquina bouwstijl. In het ontwerp speelt lichtinval en het gebruik van speciale bouwmaterialen een grote rol. 

De Appartementen hebben 2 slaapkamers, een woonoppervlak van 80 m2. Daarbij komt nog het terras (21m2) en een grote tuin (tot zo'n 269 M2). De Appartementen zijn aan te passen naar eigen smaak. Zo heeft U de keuze tussen diverse typen vloertegel of laminaat, keukenwand tegels, type keukenapparatuur, 4 stijlen badkamer, 3 type deuren en kleurtypen voor op de wanden. Voor meer informatie neem contact op.

Eventueel kan het Appartement volledig gemeubiliseerd worden opgeleverd. Er is een keuze uit diverse intereurpakketten. Een zwembad, volledig volgens uw wensen, kan tegen meerprijs worden gerealiseerd.

 Stuur mij meer informatie

 

 

Appartement Type 2
Tuin: Noordwest of Zuidoost of
Groot dakterras 
Euro 184,000-202,000 
80 M2 woonoppervlak
2 slaapkamers

 

 

 Plattegrond Benedenappartementen

 

 

 

 

 Plattegrond Bovenverdieping

Perceelinformatie Klik hier