Cala Mesquida vanaf 375,000 €

Nieuwbouwproject op idyllische plek nabij strand in het Noorden van Mallorca. 3 slaapkamers (110m2), dakterras, balkon of tuin. Zeezicht. Prijzen vanaf 375,000 Euro. Oplevering zomer 2019.

Cala Mesquida

Aantal Appartementen:
17 (12 beschikbaar)

woonoppervlakte:
110 m2

aantal slaapkamers:
3

 

Dit moderne wooncomplex in mediterrane stijl ligt naast het strand van Cala Mesquida en biedt directe toegang tot dat strand op iets minder dan 200 meter.

Hier kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee en de spectaculaire mix van blauwe en turkooizen tinten in het kristalheldere water. Het project heeft een gemeenschappelijk zwembad en tuinen.
Elk huis heeft een parkeerplaats buiten in het complex.

Elke woning heeft een groot terras, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De huizen op de begane grond hebben ook een eigen tuin en de penthouses bieden solariumterrassen met een prachtig uitzicht over de baai. Alle huizen hebben een ruime woon-eetkamer, open keuken met een ontbijtbar, 2 badkamers (1 en-suite) en een bijkeuken.

Cala Mesquida ligt aan de noordoostelijke kust van Mallorca en is, samen met de stranden van Cala Moltó en Cala Agulla, door het parlement van de Balearen uitgeroepen tot natuurgebied van bijzonder belang, en is ook een zeer populaire plek voor liefhebbers van recreatief duiken.

Het is te vinden in de gemeente Capdepera en op slechts 7 kilometer van het pittoreske dorpje Capdepera zelf. Het Capdepera-landschap is verdeeld tussen de zee en het land. In het binnenland vinden we het Sos Sastres-gebergte (Puig des Racó, 385 meter hoog) en de Serra de Sant Jordi, een deel van het Llevant-gebergte. Tussen deze toppen en kustbergen, vinden we de valleien van Sa Mesquida en Canyamel, met waterbronnen, landbouwactiviteiten en archeologische vindplaatsen.

Stuur mij meer informatie

 

Tussenverdieping
110m2 woonoppervlak
14m2 balkon
3 slaapkamers
vanaf 315 €

 

Benedenverdieping
110m2 woonoppervlak
Terras 25m2
Tuin 58m2
3 slaapkamers
vanaf 338K €

 

 

 

 

 

 

overzicht Project