Cala D'or Marina vanaf 225,000 €

Nieuwbouw appartementen vlakbij de jachthaven van Cala D'or. 2 slaapkamers, 2 badkamers, tuin, balkon en/of dakterras. Het gezellige centrum van Cala D'or op loopafstand. Prijzen van 214K-285K €

 

 

Cala D'or Marina  

 

Aantal Huizen:
26 (nog 15 beschikbaar)

woonoppervlakte:
60-64 m2

aantal slaapkamers:
2

 

Het Marina project, gebouwd op een van de laatste vrije percelen in het populaire en gemoedelijke Cala D'or. Er is gekozen voor een mediterrane architectuur in de witte kleur, waar Cala D'or zo bekend om is.  Het complex is omgeven door ruime tuinen met inheemse planten en een gemeenschappelijk zwembad waar u optimaal kunt genieten van het aangename klimaat dat het eiland te bieden heeft.

 De huizen op de begane grond hebben grote terrassen met een eigen veranda en tuin, de penthouses hebben een eigen solarium met een prachtig uitzicht. Deze eigentijdse huizen in minimalistische stijl zijn uitgerust met de hoogste kwaliteit materialen met aandacht voor detail afwerking. De appartementen zijn allemaal gebouwd volgens de nieuwe Europese normen voor constructie die zorgen voor maximale geluidsisolatie en isolatie. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats buiten, inclusief in de prijs.

Stuur mij meer informatie

 

A gebouw
64m2 woonoppervlak
vanaf 219€
check beschikbaarheid

B gebouw

64m2 woonoppervlak
vanaf 214K€
check beschikbaarheid