Mallorca Santa Ponsa / 51800036 / 2.700.000 €

Schitterende villa met prachtig uitzicht (2010) / 4 slaapkamers / 3 badkamers / 300m2 woonoppervlak / 1500m2 perceeloppervlak / grote tuin met bewateringsinstallatie / sauna / vloerverwarming

Tijdloos elegante villa met een prachtig uitzicht op zee voor de hoogste eisen in Santa Ponsa

Architectonisch veeleisende ingebouwd in de helling, met een perfecte zuid oriëntatie en een fantastisch uitzicht over de zee, de bergen en het panorama tot aan de baai van Palma, deze elegante villa biedt op 300 m2 woonoppervlak puur esthetiek leven.

Deze droom van een huis met een oppervlakte van het perceel van 1.500 m2, is op een toplocatie en biedt alles wat uw hartje begeert.
De ingang belichaamt exclusiviteit en tijdloze flair, net als de entree in het eerste niveau. De ruime woonkamer, de eetkamer en de op maat gemaakte open-Design keuken zijn onderling met elkaar verbonden.
Het is mogelijk gebleken om een ​​harmonieuze combinatie met de meest moderne en hoogwaardige materialen te bereiken. De begane grond bestaat uit een gast slaapkamer met eigen badkamer en een gastentoilet.
Het adembenemende uitzicht kan worden genoten van alle plekken in het huis.


Op de bovenste verdieping is de woonkamer en twee slaapkamers met een badkamer, evenals de master slaapkamer met een plafondhoogte van 4,90 m en een badkamer en suite met uitzicht op de bergen en de Galatzo. Ditzelfde uitzicht geniet je ook vanaf het ruime terras van deze slaapkamer, evenals van de andere slaapkamers

De bodega, de ingebouwde in de rots bad (met pre - installatie van een sauna), de technische ruimte, keuken en opslagruimtes, alsmede de garage met een capaciteit voor 3 auto's, alles is ontworpen met veel zorg en aandacht voor detail.
Geen detail is opgeslagen - van het metselwerk aan om energiezuinige apparatuur, de stijlvolle vormgeving van de villa, alles voldoet aan de hoogste eisen.
Rustig, uniek en met een mediterrane sfeer - Het zwembad is verwarmd en heeft een, zelfreinigend overflow systeem vanaf alle 4 zijden.