Sa Olivera / vanaf 420,000€

Nieuwbouw appartementen nabij Ibiza stad. Prijzen vanaf 420,000€. 2 en 3 slaapkamers, 90m2. Oplevering mar 2020.

Sa Olivera / Puig d'en Valls

Sa Olivera is een privé-vastgoedcomplex in Puig d'en Valls, een rustige woonwijk en op slechts 2 minuten van het centrum van Ibiza.
Deze promotie geniet een onovertroffen locatie, dicht bij winkelgebieden, vrije tijd en school. Het is gebaseerd op de indeling van een reeks gebouwen in de vorm van "Ú", met in totaal 60 woningen verdeeld over drie gebouwen.

De centrale ruimte herbergt een gemeenschappelijke ruimte gevormd door een zwembad van 100 m2, een speeltuin voor kinderen en aangelegde gebieden met inheemse vegetatie.

De gebouwen combineren en benadrukken de waarden van de integratie van de omgeving. Het gebouw beschermd tegen zonlicht door verschuivende roosters, die ook privacy bieden op de terrassen. Dankzij deze kenmerken en de indeling van de gebouwen heeft u dankzij de onovertroffen locatie een fantastisch uitzicht over de stad en de zee.

De appartementen zijn ruim, ongeveer 90 m2, 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers, met grote terrassen en een grote helderheid. Elk van hen heeft een volledig uitgeruste keuken, een parkeerplaats en een berging.

 

Stuur mij meer informatie