NIEUW: Cala Gracio vanaf 420,000€

Net op de markt: prachtige 2 en 3 slaapkamer appartementen, direct aan de kust nabij Cala Gracio (nabij Cafe del Mar). 80m2 en 103m2 (3 slaapkamers). Oplevering voorjaar 2021


IBIZA CALA GRACIO

 

Aan de Noordwest kust van Ibiza bevindt zich dit spectaculaire project met 2 en 3 slaapkamer appartementen. Direct aan de kust met  een prachtig uitzicht over de baai en het eiland Conillera.

Vanuit deze bevoorrechte plek kun je genieten van benijdenswaardige zonsondergangen die over de hele wereld worden bewonderd. Het beroemde Cafe del Mar bevindt zich in de directe omgeving.

Het complex biedt een groot gezamenlijk zwembad, gemeenschappelijke tuinen,  grote privéterrassen, uw eigen ondergrondse parkeerplaats en directe toegang tot de zee.

NIEUWE APPARTEMENTEN MET MAXIMAAL COMFORT

De projectontwikkelaar heeft de appartementen zo ontworpen dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt en de lichtinval wordt gemaximaliseerd. De woningen zijn ontwikkeld voor optimaal comfort, in overeenstemming met de nieuwe Europese kwaliteitsnormen voor gebouwen, die maximale geluidsisolatie tussen woningen en thermische isolatie garanderen.

HOOGWAARDIGE AFWERKINGEN

Het gebruikte materiaal en de afwerkingen zijn speciaal geselecteerd om de appartementen elegantie, exclusiviteit en comfort te bieden. Hoogtepunten zijn de porseleinen vloeren, het elegante exterieur timmerwerk, airconditioning, grote ramen die maximale niveaus van natuurlijk licht garanderen, volledig ingerichte keukens, moderne badkamers met hoogwaardige armaturen en fittingen.