Nieuw: Benidorm Sunset Wave vanaf 290,000€

Appartementen op loopafstand van het strand van Poniente. Zeer luxe uitgevoerd met sauna, fitness ruimte, sportvelden zwembaden en jacuzzi's. 2, 3 en 4 slaapkamers. Prijzen vanaf 290K €. Oplevering zomer 2020.

 

 

Benidorm Sunset Wave

 

Aantal Appartementen:
170 (95 beschikbaar)

woonoppervlakte:
90-158 m2

aantal slaapkamers:
2-4

 

 

 

Sunset Waves, met zijn modernistische avant – garde architectuur, zal een nieuwe mijlpaal worden aan het Poniente strand in Benidorm.  Ben je op zoek naar een project met alle faciliteiten in het midden van een bruisende stad ?  Dan heb je met Sunset Waves het juiste project gevonden. Lekker relaxen aan de zwembaden, waarvan één verwarmd in de winter, ontstressen in één van de verwarmde jacuzzi’s, een balletje slaan op het paddle of tennis court, gym, TV en cinemazaal, bibliotheek, …. allemaal voorzieningen waarvan u kan genieten De gebouwen tellen in totaal 28 verdiepingen en de appartementen hebben hoofdzakelijk 2 of 3 slaapkamers.  Bij alle appartementen is er een boven – of ondergrondse autostaanplaats voorzien.

 

Strand, Entertainment, Golf, Jachthaven

Sunset Wave is schitterend gelegen op ca 200m van het fijne gouden zandstrand van Poniente, hartje Benidorm. Naast de talrijke mogelijkheden om te dineren, te feesten, shoppen in ‘La Marina ‘, … biedt deze omgeving u eveneens : Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar. Voor de golfliefhebbers zijn er in de nabije omgeving meerdere golfterreinen; Villaitana, Sierra Cortina, Las Rejas, Don Cayo, Bonalba en Ifach. Daarnaast zijn er nog diverse jachthavens binnen enkele kilometers van het project.

 

Stuur mij meer informatie   Neem Direct contact op

 

 

 

 

Plattegrond type F1
3 slaapkamer, 2 badkamer
350,000€

 

 

Plattegrond J
2 slaap, 2 badkamer
vanaf 290,000€

Perceelinformatie Klik hier