Mar de Pulpi 3 / vanaf 150,000 Euro

Appartementen direct aan de kust in nieuwbouwproject Mar de Pulpi tussen Murcia en Almería. Prijzen van 150,000 - 335,000 Euro. Direct beschikbaar.

 

 

 

  Mar de Pulpi C

 

Aantal Huizen:
68 (50 beschikbaar)

woonoppervlakte:
79-96 m2

aantal kamers:
4-5

 

  Gelegen aan de Costa Almeria, vlakbij Aguilas ligt het nieuwbouwproject Mar de Pulpi. Naast het strand en ongeveer een uur van (zowel) het vliegveld van Almeria als van Murcia,  vindt u prachtige droomhuizen in moderne stijl. In het complex bevinden zich 3 zwembaden, een kinder speelplaats en een 'residents club' met bar, restaurant, terras, sauna, jacuzzi, sportcentra en supermarkt. Het project voorziet ook in een ondergrondse garage met berging.

 De stranden
Tegenover het complex vind u de stranden van ‘La Entrevista’ en ‘Los Nardos’. De stranden van San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, en La Carolina, alsmede die van Tía Antonia, Cala Cuartel en Cala Cerrada zijn dichtbij.

Golf terreinen
Aguilón Golf is slechts 3km van het complex, terwijl Desert Spring Golf vlakbij gelegen is, gesitueerd in een woestijnachtig gebied, typisch voor het Almeriaanse landschap.

Het design van de Appartementen op Mar de Pulpi is een combinatie van moderne eigentijdse functionaliteit en elementen van de typische Spaanse bouwstijl.

 De Appartementen hebben 2 tot 3 slaapkamers, een woonoppervlak tussen 79-94 m2. Daarbij komt nog een (dak)terras (tot 60 m2) en/of tuin (tot zo'n 80 M2). De Appartementen zijn aan te passen naar eigen smaak. Zo heeft U meestal keuze tussen diverse typen vloertegel of laminaat, keukenwand tegels, type keukenapparatuur,  stijlen badkamer,  types deuren en kleurtypen voor op de wanden. Voor meer informatie neem contact op.

Bij Droomcasas willen we dat u zich prettig voelt in uw nieuwe huis en vanaf dag kunt genieten op uw nieuwe droomlocatie. Om deze reden bieden wij u de optie om hun woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd te betrekken. Het betreft dan de keukenapparatuur, inrichting slaapkamer, handdoeken in de badkamer en de TV, aangesloten en klaar voor gebruik.
In samenwerking met  intereur ontwikkelaars is er een keuze uit een 3 tal design pakketten.

Stuur mij meer informatie

Appartement Type A1
Dakterras
Groot dakterras
Euro 220,000
82 M2 woonoppervlak
122 M2 inclusies terras
3 slaapkamers

 

Plattegrond A1

 

Voorbeeld dakterras

Perceelinformatie Klik hier