La Ermita del Mediterraneo vanaf 460,000€

Uniek project met schitterend uitzicht over Poniente playa in Benidorm. Grote 3 slaapkamer appartementen, sommige met riant dakterras. Prijzen van 460-560K €. Nog 3 over. . Oplevering einde 2018

 

 

La Ermita Benidorm

 

Aantal Huizen:
10 (5 beschikbaar)

woonoppervlakte:
100-120 m2

aantal slaapkamers:
3

 

Twee onder een kap woningen met uitzicht op zee in Benidorm

Verhoogd wonen in een oase aan de kust

Als u een huis met uitzicht op zee in een exclusief deel van Benidorm wilt, dan wilt u wonen in La Ermita del Mediterráneo. Moderne huizen met hoogwaardige afwerking beschikken over ruime terrassen om in privacy van de zon te genieten. Kom tot rust in de Infinity Pool in de gemeenschappelijke ruimte en je voelt je alsof je in de zee zweeft. Verlicht elke spanning in de grote whirlpool met hydromassage. Dit is een iconische ontwikkeling, niet alleen vanwege het ontwerp, maar ook vanwege de rust die je kunt verwachten van het leven met zo weinig buren; slechts 10 huiseigenaren in het gehele complex.

 

Bij Droomcasas willen we dat u zich prettig voelt in uw nieuwe huis en vanaf dag 1 kunt genieten op uw nieuwe droomlocatie. Om deze reden bieden wij u de optie om hun woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd te betrekken. Het betreft dan zaken zoals de keukenapparatuur, inrichting slaapkamer, handdoeken in de badkamer en de TV, aangesloten en klaar voor gebruik.

In samenwerking met  intereur ontwikkelaars is er een keuze uit een 2 tal design pakketten.
Voor meer informatie, neem contact op.

Stuur mij meer informatie   Neem Direct contact op

 

 

Appartement Type A
€ 460,000
100 M2 woonoppervlak
120 M2 inclusief terras
3 slaapkamers

 

 

Plattegrond E
€ 584,000
102 M2 woonoppervlak
212 M2 inclusief terras en
solarium
3 slaapkamers