Infinity view / vanaf 312,000€

Luxe appartementen in nieuwbouwproject Infinity view ten zuiden van Alicante. Prijzen van 312,000-489,000 Euro. Oplevering juli 2017.

Infinity view luxe Appartement

Aantal Huizen:
90 (9 beschikbaar)

woonoppervlakte:
72-99 m2

aantal kamers:
4

 

Dit project, vlakbij en ten zuiden van Alicante kenmerkt zich door een uniek design en prachtige uitzichten, vanuit alle appartementen over de Mediteranee.

 

Infinity View is een uniek complex aan de Costa Blanca. Het is uniek voor zijn ongeëvenaard uitzicht op zee en zijn ongelooflijke design. Hier kunt u genieten van een ontspannen duik in een van de vier zwembaden, en genieten van zeezicht vanuit deze zwembaden. 1 zwembad en twee whirlpools zijn verwarmd waardoor u hier, ook in de winter prima kunt vertoeven. Sportliefhebbers kunnen genieten van een volledig ingerichte fitnessruimte, twee open-air sportterreinen met biomechanische apparaten, een tennisbaan, een paddle tennisbaan en een multisportterrein. Kinderen zullen veel plezier beleven aan de speeltuin, zowel in het water en op het droge! Direct buiten het complex kunt u genieten van  meer dan 8 km fijn zandstrand en een prachtige brede boulevard.

 

The Blue Infinity appartementen onderscheiden zich door hun modern en elegant design en hun grote oppervlakte: de kleinste, bijvoorbeeld, heeft een bewoonbare oppervlakte van zo'n 72m² en 32m² terras, met daarnaast een tuin van 35m2, Met twee types van 3 slaapkamers en 2 badkamers en een model met 2 slaapkamers en 2 badkamers, kunt u een overwogen keuze maken. Dit droomhuis is perfect voor het hele jaar door wonen of om te genieten tijdens de vakantie.

 

De layout en inrichting kenmerkt zich door vloerverwarming, airconditioning, domotica, gevelbekleding met houten panelen of porselein, houten vloeren op terrassen en op maat gemaakte badkamermeubels.

 

Dit nieuwbouwproject zou niet compleet zijn zonder de grote gemeenschappelijke ruimtes, die het mogelijk maken om te genieten van de outdoor infinity pool met een groot terras. De overdekte wellness-ruimte, die is uitgerust met een verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna en Turks stoombad, is ideaal in de minder warme maanden van het jaar.

 

Appartement Type B
Groot terras
Euro 399,000-437,000
228 M2 totaal woonoppervlak
2 slaapkamers
2 badkamers

 

 

Plattegrond Model D2
Euro 312,000 €
104 M2 totaal oppervlak
2 slaapkamers
2 badkamers

 

Plattegrond Model S4
Euro 399,000€
227 M2, totaal oppervlak (incl. terras)
3 slaapkamers
2 badkamers