Lirios Santorini Mikonos / vanaf 546,000 €

Een zee van luxe met prachtig uitzicht over de Mediterrannee (met goed weer tot Ibiza!) Cumbre del Sol. 40min noordelijk van Benidorm. 3 slaapkamers, riante percelen 740-960m2. Prijzen van 546,000 - 747,000 €

 

Lirios design

 

Aantal Huizen:
24 (8 beschikbaar)
Woonoppervlakte:
240-350 m2
aantal kamers:
6

 

Lirios is een woning in moderne, hedendaagse stijl, ontworpen om gebouwd te worden op de percelen van de urbanisatie Cumbre del Sol.

Het betreft een woning die over twee niveaus is verdeeld, met een totaal bebouwde oppervlakte van 358,25m2, op een perceel van meer dan 740 m2, geheel omheind. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, de hoofdslaapkamer met een badkamer en suite en ruime, ingebouwde kasten, een ruime zit- eetkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken, vrijstaand berghok, een met een pergola overdekte parkeerplaats, die uitkomt op de hoofdentree van de woning en uitgerust is met een automatische deur. Het grote terras van 77,60m2 waar zich het infinity zwembad bevindt, verdient extra vermelding. Van daar geniet men een prachtig uitzicht op de zee. Een open souterrain, beschikt over 80,85m2 voor een extra slaapkamer, een gymnastiekzaal of een eenkamerwoning. Een villa, gelegen op het Zuidoosten met een schitterend uitzicht op zee.

De aandacht dient gevestigd te worden op het moderne design van de gevel van de woning; een combinatie van rechte vormen, uitstekende gedeeltes die voor schaduw zorgen, platte daken, grote vensters en witte muren, aangekleed met stenen elementen, hedendaagse stijl in de luxe woonwijk Lirios Design, urbanisatie Cumbre del Sol, in Benitachell, tussen Jávea en Moraire, aan de Noordelijke Costa Blanca.

 

Zie video

 

Stuur mij meer informatie

 

 

Links:
overzicht van het terrein op Cumbre del Sol

Rechts: uitzicht vanuit de slaapkamer

Links: indeling begane grond
3 slaapkamers

Rechts: perceeloppervlak 960m2