Nieuw: Mar de Pulpi E / Vanaf 88,000 €

Appartementen op loopafstand van de kust in nieuwbouwproject Mar de Pulpi tussen Murcia en Almería. Prijzen van 88,000 € - 151,000 €. Oplevering november 2018.

 

Mar de Pulpi E

 

Aantal Huizen:
80 (50 beschikbaar)

woonoppervlakte:
53-93 m2

aantal slaapkamers:
2-3

Mar de Pulpí Jarilla is een wooncomplex op slechts een steenworp afstand van het strand van Los Nardos. Geniet van de warme Andalusische zon op de grasvelden bij het zwembad, omringd door kleurrijke tuinen. Als u zin heeft in afkoeling of baantjes trekken om in vorm te blijven, bieden de twee volwassen zwembaden veel ruimte.
De kinderen zullen opgaan in hun eigen plezier en spelletjes in de speeltuin, afgeschermd met een kleine omheining. Ondertussen kunt u ontspannen in een van de twee verwarmde jacuzzi's.

Er is een binnenplaats omgeven door bomen en kleurrijke tuinen. Looproutes omringen en doorkruisen de gemeenschappelijke ruimtes, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot elk deel van het terrein, perfect voor een ontspannende wandeling terwijl u geniet van het mediterrane klimaat.

De stranden
Op loopafstand van het complex vind u de stranden van ‘La Entrevista’ en ‘Los Nardos’. De stranden van San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, en La Carolina, alsmede die van Tía Antonia, Cala Cuartel en Cala Cerrada zijn dichtbij. Golf terreinen
Aguilón Golf is slechts 3km van het complex, terwijl Desert Spring Golf vlakbij gelegen is, gesitueerd in een woestijnachtig gebied, typisch voor het Almeriaanse landschap.

Het design van de Appartementen op Mar de Pulpi is een combinatie van moderne eigentijdse functionaliteit en elementen van de typische Spaanse bouwstijl.

De Appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers, een woonoppervlak tussen 53-93 m2. Daarbij komt nog een (dak)terras (tot 20 m2) en/of tuin (tot zo'n 61 M2). De Appartementen zijn aan te passen naar eigen smaak. Zo heeft U meestal keuze tussen diverse typen vloertegel of laminaat, keukenwand tegels, type keukenapparatuur,  stijlen badkamer,  types deuren en kleurtypen voor op de wanden. Voor meer informatie neem contact op.

Bij Droomcasas willen we dat u zich prettig voelt in uw nieuwe huis en vanaf dag 1 kunt genieten op uw nieuwe droomlocatie. Om deze reden bieden wij u de optie om hun woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd te betrekken. Het betreft dan zaken zoals de keukenapparatuur, inrichting slaapkamer, handdoeken in de badkamer en de TV, aangesloten en klaar voor gebruik.
In samenwerking met  intereur ontwikkelaars is er een keuze uit een 2 tal design pakketten.
Voor meer informatie, neem contact op.  

Lokatie op Google Maps

 

 

Stuur mij meer informatie   Neem Direct contact op

 

 

 

Plattegrond
1 slaapkamer
88,000€

 

 

Plattegrond H2
3 slaapkamer
met dakterras
199,000€

Perceelinformatie Klik hier