Nieuw: Arenales Playa 9 / vanaf 133,000€

Appartementen in Arenales del Sol, 10 minuten van vliegveld Alicante. 2 en 3 slaapkamer. Prijzen van 130,000 € - 210,000 €. Oplevering oktober 2018

 

 

Arenales Playa 9

Aantal Huizen:
100 (65 beschikbaar)

woonoppervlakte:
64-95 m2

aantal slaapkamers:
2-3

Ruime appartementen naast het strand en het natuurreservaat

Leef het beste van de Costa Blanca terwijl je wordt omringd door natuurlijke schoonheid

Arenales Playa 9 is een nieuw wooncomplex op slechts een paar minuten lopen van het strand en dicht bij een beschermd natuurgebied. Uw grote terras kijkt uit op de aangelegde tuinen, 2 zwembaden, 2 jacuzzi's en een terras aan het zwembad met grasvelden en bomen. De kinderen kunnen zich vermaken in hun eigen zwembad en speelruimte, compleet met schommels, glijbanen en wip, allemaal binnen de beveiligde omtrek van het complex. Geniet van de vrijheid om te zonnebaden, hoe lang je ook wilt, met volledige gemoedsrust. Er zijn ook 4 parkeerplaatsen voor voertuigen en fietsen, evenals opslagruimten om uw bezittingen bij te houden, waardoor er meer ruimte in uw huis ontstaat.

Bij Droomcasas willen we dat u zich prettig voelt in uw nieuwe huis en vanaf dag 1 kunt genieten op uw nieuwe droomlocatie. Om deze reden bieden wij u de optie om hun woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd te betrekken. Het betreft dan zaken zoals de keukenapparatuur, inrichting slaapkamer, handdoeken in de badkamer en de TV, aangesloten en klaar voor gebruik.

In samenwerking met  intereur ontwikkelaars is er een keuze uit een 2 tal design pakketten.
Voor meer informatie, neem contact op.

 

Stuur mij meer informatie   Neem Direct contact op

 

Appartement Type A
€ 130,000
64 M2 woonoppervlak
78 M2 inclusief terras
2 slaapkamers

 

 

Plattegrond D
€ 160,000
70 M2 woonoppervlak
88 M2 inclusief terras
2 slaapkamers