Mar de Pulpi D / vanaf 90,000 €

Appartementen direct aan de kust in nieuwbouwproject Mar de Pulpi tussen Murcia en Almería. Prijzen van 90,000 € - 151,000 €. Direct beschikbaar.

 

 

Mar de Pulpi D

 

Aantal Huizen:
72 (60 beschikbaar)

woonoppervlakte:
53-89 m2

aantal kamers:
3-5

 

Gelegen aan de Costa Almeria, vlakbij Aguilas ligt het nieuwbouwproject Mar de Pulpi D. Naast het strand en ongeveer een uur van (zowel) het vliegveld van Almeria als van Murcia,  vindt u prachtige droomhuizen in moderne stijl.

 

Het complex is ruim opgezet met veel bomen en groenstroken. Er zijn 2 grote zwembaden (>5000 m2), whirlpools en een palapa met bar, relax zone en toiletten. Door het complex is een beekje aangelegd met voetpaden en bruggetjes. Er zijn 2 recreatie gebieden voor de kinderen met een aanbod van speeltoestellen, spelen, balken en dergelijke. Ook een kinderzwembad met glijbaan, waterjets en waterval. Voor de ouders is er een excercise circuit en een gebeid waar petanca ,hopscotch en curling kan worden gespeeld.

De stranden
Tegenover het complex vind u de stranden van ‘La Entrevista’ en ‘Los Nardos’. De stranden van San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, en La Carolina, alsmede die van Tía Antonia, Cala Cuartel en Cala Cerrada zijn dichtbij.

Golf terreinen
Aguilón Golf is slechts 3km van het complex, terwijl Desert Spring Golf vlakbij gelegen is, gesitueerd in een woestijnachtig gebied, typisch voor het Almeriaanse landschap.

Het design van de Appartementen op Mar de Pulpi is een combinatie van moderne eigentijdse functionaliteit en elementen van de typische Spaanse bouwstijl.

 

De Appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers, een woonoppervlak tussen 53-89 m2. Daarbij komt nog een (dak)terras (tot 20 m2) en/of tuin (tot zo'n 61 M2). De Appartementen zijn aan te passen naar eigen smaak. Zo heeft U meestal keuze tussen diverse typen vloertegel of laminaat, keukenwand tegels, type keukenapparatuur,  stijlen badkamer,  types deuren en kleurtypen voor op de wanden. Voor meer informatie neem contact op.

 

Bij Droomcasas willen we dat u zich prettig voelt in uw nieuwe huis en vanaf dag 1 kunt genieten op uw nieuwe droomlocatie. Om deze reden bieden wij u de optie om hun woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd te betrekken. Het betreft dan zaken zoals de keukenapparatuur, inrichting slaapkamer, handdoeken in de badkamer en de TV, aangesloten en klaar voor gebruik.
In samenwerking met  intereur ontwikkelaars is er een keuze uit een 3 tal design pakketten.
Voor meer informatie, neem contact op.

 

Stuur mij meer informatie 

Appartement Type B1
€ 85,000
53 M2 woonoppervlak
66 M2 inclusief terras
1 slaapkamer

 

Plattegrond B1

 

 

Plattegrond D2
Vanaf 132,000 €
Perceelinformatie Klik hier