Nieuw: Estepona Miradores del Sol vanaf 232,000€

Aandacht voor detail en de vele faciliteiten maakt dit project aan de Costa del Sol, nabij Estepona, bijzonder. 2 en 3 slaapkamer appartementen, Prijzen van 232k€ - 460k€. Oplevering oktober 2018

 

 

 

Miradores Estepona

 

 

Aantal Huizen:
60 (42 beschikbaar)

woonoppervlakte:
90-129 m2

aantal slaapkamers:
2-3

 

Twee onder een kap woningen aan het strand aan de Costa del Sol.

De perfecte combinatie van zon en zee bij u thuis aan het strand.

Miradores del Sol is een prachtig project, niet alleen vanwege de bevoorrechte locatie en het brede scala aan faciliteiten, maar ook vanwege de aandacht voor detail voor de huizen en gemeenschappelijke ruimtes. Hier vindt u 2 en 3 slaapkamer, geschakelde woningen met grote terrassen. De kelder beschikt over een parkeerplaats, opslagruimten en gemeenschappelijke fietsstations. Het complex beschikt over een groot centraal gazon  van meer dan 1.600 m2 met bomen en tuinen, waar u kunt genieten van een verfrissende duik in de zwembaden en jacuzzi's. De kinderen zullen zich prima vermaken in hun eigen speelruimte terwijl u zelf in de zon op een Balinees ligbed ontspant.

Bij Droomcasas willen we dat u zich prettig voelt in uw nieuwe huis en vanaf dag 1 kunt genieten op uw nieuwe droomlocatie. Om deze reden bieden wij u de optie om de woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd te betrekken. Het betreft dan zaken zoals de keukenapparatuur, inrichting slaapkamer, handdoeken in de badkamer en de TV, aangesloten en klaar voor gebruik.

In samenwerking met  intereur ontwikkelaars is er een keuze uit een 2 tal design pakketten.
Voor meer informatie, neem contact op.

Stuur mij meer informatie   Neem Direct contact op

 

Appartement Type A.01
€ 260,000
104 M2 woonoppervlak
144 M2 inclusief terras
2 slaapkamers

 

 

Plattegrond B01
€ 333,000
126 M2 woonoppervlak
188 M2 inclusief terras
57 M2 tuin
3 slaapkamers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<