Ocean View Altea / 1,156,513 €

Het summum van luxe en ruimte. Met een onovertroffen uitzicht. In de heuvels van Altea, noordelijk van Benidorm. Prijzen vanaf 1,100,000 €. Beschikbaar direct (nog twee).

 

Ocean View Altea

 

Aantal Huizen:
13 (2 beschikbaar)
Woonoppervlakte:
580-703 m2
aantal kamers:
6

 

 

Ocean Suites Altea is een particuliere ontwikkeling van 13 buitengewoon luxe appartementen met een prachtig uitzicht gelegen in een van de meest begeerde en bevoorrechte gebieden van de Sierra de Altea. Uitgerust met spectaculaire terrassen, biedt deze villa ongeëvenaard panoramisch uitzicht over de baai van Altea, met zicht op Altea La Vella, Benidorm, El Albir, etc.

De appartementen hebben een oppervlakte van 575sqm en 700m² Met terrassen van 120m² tot 300m² . De interne lay-out, het resultaat van een project uitgevoerd door professionele architecten en decorateurs, zal uw dromen waarmaken.

Elke woning heeft een totaal van drie slaapkamers, uitgerust met grote, volledig ingerichte kasten, 2 badkamers en een gastentoilet. De slaapkamer van ca. 51 m heeft een grote walk-in-kast en een ruime badkamer, met een douche en een vrijstaande badkuip. De andere 2 slaapkamers delen een zeer grote badkamer, met een inloopdouche, dubbele wastafel en een bad. De 3 slaapkamers hebben directe toegang tot het terras en genieten van een fantastisch uitzicht op zee.

Alle badkamers zijn uitgerust met Duravit sanitair, Hansgrohe kranen, wandtegels van het Italiaanse merk Trend en Corian ® werkbladen. De keuken is voorzien in overeenstemming met de normen en de kwaliteit van het hele huis, met Miele toestellen en hoogglans gelakte meubels. De grote zaal van het pand is zeker de lounge-eetkamer: een oppervlakte van meer dan 63m². de lounge eetkamer wordt gekenmerkt door een prachtige verlichting, met een screen-projector ingebouwd in het plafond.  Dat verandert de ruimte in een prachtige bioscoop, een lichte woonkamer met toegang tot een fantastisch terras van ruim 53m², met een spectaculaire veranda, een jacuzzi en een fantastisch uitzicht op zee.

De kwaliteit van dit exclusieve eigendom is aanwezig in ieder van de elementen die deel uitmaken van dit complex: travertijn marmeren vloeren voor binnen, Ipe houten vloeren op het terras, KNX domoticasysteem, verlichting project, centrale verwarming met radiatoren en airconditioning leidingen .

Het huis wordt aangevuld met een grote garage voor diverse voertuigen, plus een annex berging, allemaal bij elkaar in totaal ongeveer 100m², toegankelijk vanuit de hal, exclusief te bereiken door de huiseigenaren.

Ocean Suites Altea is gebouwd op een perceel van 13000 m2 met omheiningen, beperkte toegang controle, gast parkeerplaatsen, een grote tuin met waterpartijen, tuinhuisjes en zitjes in de standpunten, clubhuis, zwembad voor kinderen en een spectaculaire grote zwembad met een wateroppervlak van 198m², met helder water gelijk een Caribisch strand: "een oase van rust op een steenworp afstand"

Dit alles, in combinatie met zijn uitzonderlijke ligging, met directe toegang vanuit de Middellandse Zee snelweg AP7-64, naast de Don Cayo Golf Club, in de buurt van het La Olla strand en de Campomanes jachthaven, classificeert deze ontwikkeling zich als een Grand Luxe woonwijk en maakt het tegelijk één van de meest exclusieve ontwikkelingen in Altea en heel de Noord-Costa Blanca.

 

Stuur mij meer informatie

 

plattegrond en (een van de badkamers)

 

Links: (deel van de) woonkamer

Rechts: inpandige garage met links deur naar berging