Huis kopen op Mallorca: eenvoudig en volledig naar wens

Spanje is bij uitstek een fantastisch land om vakantie te kunnen vieren, op zowel het vaste land als een van de vele eilanden die onder dit land horen. Het mooie weer, de vriendelijke mensen en het prachtige uitzicht laten je verlangen om hier te wonen. Dit kan ook, door een huis te kopen in een van de overweldigende plaatsen of op een van de tropische eilanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mallorca? Een van de bekendste eilanden van de Balearen, en dat is niet voor niets. Een huis kopen op Mallorca voelt alsof je een eindeloze vakantie hebt geboekt.

Een huis op Mallorca, een droom die uitkomt

Mallorca is een van de bekendste eilanden die onder de Spaanse noemer vallen. Het eiland maakt deel uit van de zogeheten Balearen, samen met Ibiza, Menorca, Formentera en Cabrera. De Balearen is een autonome regio, wat betekent dat het wel onder Spanje valt, maar de eigen regering er zelf beduidend meer bevoegdheden over heeft dan andere regio’s hebben. De Balearen ligt in de Middellandse Zee, waardoor als je een huis koopt op Mallorca je uit kan gaan van veel zon, lekker warm weer, prachtige stranden en vers eten met onder andere vis en schaaldieren die voor je neus uit de zee zijn gevangen.

Luxe huizen kopen op Mallorca

Het kopen van een huis op Mallorca is niet iets waar je tegenaan hoeft te hikken. De keuze is reuze en het ene huis is nog luxer dan het andere. Op Mallorca kan je de mooiste villa’s en vakantiehuizen kopen voor een prijs waar je in de Nederlandse binnenstad net aan een tweekamerappartement kunt nemen. Deze huizen zijn niet alleen groot, maar zijn ook van alle gemakken voorzien, bijvoorbeeld je eigen privézwembad. Ongeacht op welke plek op dit eiland je wilt gaan wonen, je kan volop genieten van de luxe die de huizen te bieden hebben op een plek waar je zelfs na al tijden gewend te zijn aan de omgeving je nog steeds je ogen uitkijkt. Op Mallorca kun je kiezen uit het kopen van luxe appartementen en villa’s. Het maakt dus niet uit of je nu een huis los wilt hebben of dat je wat meer binding met je buren wilt opzoeken. In beide gevallen hoef je niet te besparen op wooncomfort. Bij zowel een villa als een appartement kun je ervoor kiezen om een zwembad bij de huis te hebben, meer dan één badkamer en/of slaapkamer in je huis te hebben en ga zo maar door. Waar op het eiland dan ook, geheel naar eigen wensen.

Geheel naar jouw smaak

Bij Droomcasas kan je zelf bepalen naar wat voor huis op Mallorca je zoekt. Wil je een appartement of een villa? Dan kan je dit van tevoren al invullen in de zoekfunctie op de website. Hierbinnen kun je dan ook verder filteren. Wil je een huis met drie slaapkamers? Moet er een zwembad in de tuin liggen? En wil je met de auto komen en deze in een eigen garage kunnen parkeren? Dit allemaal is eenvoudig in te vullen door de filters, zodat je alleen huizen te zien krijgt die bij jouw voorkeuren passen. Je kan ook naast het filteren op welke zaken je bij je huis wilt hebben ook naar het financiële plaatje kijken, door te filteren op huizen die alleen vanaf of tot en met een bepaalde vraagprijs zijn. Wil je weten wat je kan krijgen voor een budget van 250 tot 300 duizend euro? Gebruik het filter op de website en je zult ervaren welke voordelen je bij je huis kan hebben.

Wat kost een huis kopen op Mallorca?

Voor alle luxe en de prachtige locatie kan je verwachten dat het toch aardig in de buidel tasten is om een huis op Mallorca te kopen, maar als je deze prijs afzet tegen de prijzen voor een gewoon huis in Nederland, dan kan je toch positief verrast worden. De goedkoopste villa is al verkrijgbaar vanaf 259 duizend euro en het goedkoopste appartement zelfs al vanaf 210 duizend euro. Dat is vrij weinig als je het afzet tegen een rijtjeshuis in de Randstad, zonder alle extra luxe. Het prijskaartje is daarom zeker geen reden om niet een huis op Mallorca te kopen. Wil je echt voor het beste van het beste gaan, dan zijn er natuurlijk wel uitschieters. Op dit gebied komen de verschillen tussen appartementen en villa’s wel tevoorschijn. Waar je bij het meest luxueuze appartement kunt rekenen op een vraagprijs van 7,5 ton, kun je voor de duurste villa bijna 4 miljoen euro neertellen. Maar bij deze villa zit je ook meteen in een woning die lijkt op een filmstudio of waar beroemdheden hun onderkomen in vinden. Na deze villa daalt de maximale vraagprijs ook vrij snel terug naar rond het miljoen.

Hoe koop je een huis op Mallorca?

Droomcasas is de expert op het gebied van huizen in Spanje en de daarbij horende eilanden. Als je op de website van Droomcasas je perfecte huis hebt gevonden, kan je direct vanuit hier in contact komen met de verkoper. Daarna wijst alles zich vanzelf, net als hoe je een huis in Nederland koopt. Je kan binnen no-time in het bezit zijn van je eigen huis op Mallorca, zonder teveel gedoe maar met alle voorzieningen die je maar nodig hebt of wilt hebben. Een huis kopen op Mallorca kan de ultieme droom voor jou en je gezin zijn. Daarom is het ook zo fijn dat je op een vrij makkelijke manier aan je droomhuis op je droombestemming kunt komen. Het hebben van een grote droom is mooi, maar deze verwezenlijken is nog mooier. Maak daarom gebruik van Droomcasas om hét huis waar jij al tijden over zit te fantaseren ook echt in je bezit te kunnen krijgen, zodat je kan verblijven op de plek waar je hart sneller van gaat kloppen met alles wat deze begeert. Het kopen van een huis op een tropische bestemmingen met alle voordelen en handigheidjes bij elkaar was nog nooit zo eenvoudig.